Ana sayfa
   
KİRECİN TANIMI
 
HORASAN HARCI VE HİDROLİK KİREÇ
 
HAMUR KİREÇ® ÜRETİMİ
 
KİRECİN KULLANIM ALANLARI
 
 »  HAMUR KİREÇ® ÜRETİMİ
 
   Söndürülmemiş yüksek nitelikli kalker kirecinin otomasyona bağlı sistemler yardımı ile kireç ve su ihtiyacının tanımlandırıldığı yatay söndürme trommelinde hidratasyonu sonucu Hamur Kireç® elde edilir. Topak kireç, sıcak su şoklamasıyla söndürüldüğünden elde edilen Hamur Kireç® mükemmel denilebilecek bir teknik sonucu üretilmektedir.
 
   Elenerek tekrar özdeştirme mikserlerinden geçirilen Hamur Kireç® kuyularda dinlendirmeye alınır.


     
  Copyright © 2021 Hamur Kireç A.Ş.| Tüm Hakları Saklıdır.