Ana sayfa İletişim
Hakkımızda Ürünlerimiz Hamur Kireç® ve Sıva Üretimi Genel Bilgiler Referanslarımız
   
Ürünlerimiz
TORBA HAMUR KİREÇ®
DÖKME HAMUR KİREÇ®
HAMUR KİREÇ® SIVA
ÖZEL UYGULAMALAR
Ürünlerimiz  »  HAMUR KİREÇ® SIVA
 
   2006 yılında isletmeye aldıgımız HAMUR KIREC® SIVA klasik yontemlerle urettigimiz kara sıvanın teknolojik sistemlerde, gercek oran ve karısımla uretildigi yeni bir malzemedir. Beton santralleri gibi calısan yeni SIVA SANTRALI PC kontrollu loadcell tartım sistemli otomatik bir tesistir. Formuller, standartlar dahilinde istenilen karısım oranlarına gore belirlenmistir. cimento ilavesi metrekupte 4 torba ( 200 kg/m3)(CEM I 42,5) olarak onerilmektedir. HAMUR KIREC® SIVA bilesenleri, kırılms yıkanmıs elenmis KUM ve yuksek nitelikli kalker kirecinin sondurulup dinlendirilmesi ile uretilmid HAMUR KIREC® karısımıdır. Herhangi bir kimyasal akıskanlastırıcı v.b gibi katkı maddeleri icermemektedir. Teknolojik sistemlerde uretilen HAMUR KIREV® SIVA mukavemet gelisimini zamana baglı arttırmaktadır. Bilindigi uzere sıvada baglayıcılık (aderans) cimento ve kirec ile saglanmaktadır. Bir baglayıcıyı arttırmak digerini azaltmak mantıgı ile dengelenmistir. TS EN 998–1 subat 2006 KAGIR HARCI-OZELLIKLER-BOLOM 1: KABA VE ONCE SIVA HARCI standardında acıklanmıs oranlar dikkate alınarak formuller hazırlanmıstır.
 
   TSE belgesine sahip olan firmamız AR-GE calısmalarına devam etmektedir.
 
   Urunlerimizin kullanıcısı degerli is arkadaslarımız, muteahhitler, santiye sefleri, kalfalar ve sıvacı ustalarının gorus ve becerilerinden HAMUR KİREC® SIVA her zaman faydalanmakta, deneyimlerini bizle paylasarak urun kalitemizin yukselmesine yardımcı olduklarından dolayı kendilerine daima mutesekkirdir.
 
   HAMUR KIREC® SIVA, klasik sıvada homojen karıdım standart oranı ile vazgecilmez bir urundur. Yatay- dusey tasıma kayıp ve maliyetlerindeki avantajı, ustsun kalitesi, sıva maliyeti, zaman kazanımı, teminindeki sureklilik, firesiz olusu, katlara dagıtımı, indaat ve cevre temizligi acısından avantajlarını kullanıcılarına sunmaktadır. Nefes alan yapılarda yasamaktan, her tur yuzeyle iyi aderanstan, kolay boya tutunumunundan ve 5000 yuldur artmaya devam eden mukavemetten faydalanulmaktadır.

HAMUR KİREÇ® SIVA
HAMUR KİREÇ® SIVA
HAMUR KİREÇ® SIVA
HAMUR KİREÇ® SIVA
HAMUR KİREÇ® SIVA
HAMUR KİREÇ® SIVA
HAMUR KİREÇ® SIVA
HAMUR KİREÇ® SIVA
HAMUR KİREÇ® SIVA
HAMUR KİREÇ® SIVA
HAMUR KİREÇ® SIVA
HAMUR KİREÇ® SIVA
HAMUR KİREÇ® SIVA
     
  Copyright © 2024 Hamur Kireç A.Ş.| Tüm Hakları Saklıdır.