Ana sayfa İletişim
Hakkımızda Ürünlerimiz Hamur Kireç® ve Sıva Üretimi Genel Bilgiler Referanslarımız
   
Hamur Kireç® ve Sıva Üretimi
HAMUR KİREÇ® SIVA
 
HAMUR KİREÇ® SIVA KULLANMANIN FAYDALARI
 
HAMUR KİREÇ® ÜRETİMİ
 
SIVADA KİREÇ KULLANIMI VE DIŞ CEPHE UYGULAMALARI
 
SIVA KULLANIMI NASIL OLMALIDIR?
 
Hamur Kireç® ve Sıva Üretimi  »  HAMUR KİREÇ® ÜRETİMİ
 
   Söndürülmemiş yüksek nitelikli kalker kirecinin otomasyona bağlı sistemler yardımı ile kireç ve su ihtiyacının tanımlandırıldığı yatay söndürme trommelinde hidratasyonu sonucu Hamur Kireç® elde edilir. Topak kireç, sıcak su şoklamasıyla söndürüldüğünden elde edilen Hamur Kireç® mükemmel denilebilecek bir teknik sonucu üretilmektedir.
 
   Elenerek tekrar özdeştirme mikserlerinden geçirilen Hamur Kireç® kuyularda dinlendirmeye alınır.


     
  Copyright © 2020 Hamur Kireç A.Ş.| Tüm Hakları Saklıdır.