Ana sayfa
   
TORBA HAMUR KİREÇ®
DÖKME HAMUR KİREÇ®
HAMUR KİREÇ® SIVA
ÖZEL UYGULAMALAR
 »  HAMUR KÄ°REÇ® SIVA
 
   2006 yýlýnda iþletmeye aldýðýmýz HAMUR KÝREÇ® SIVA klasik yöntemlerle ürettiðimiz kara sývanýn teknolojik sistemlerde, gerçek oran ve karýþýmla üretildiði yeni bir malzemedir. Beton santralleri gibi çalýþan yeni SIVA SANTRALÝ PC kontrollü loadcell tartým sistemli otomatik bir tesistir. Formüller, standartlar dâhilinde istenilen karýþým oranlarýna göre belirlenmiþtir. Çimento ilavesi metreküpte 4 torba ( 200 kg/m³ )(CEM I 42,5) olarak önerilmektedir. HAMUR KÝREÇ® SIVA bileþenleri, kýrýlmýþ yýkanmýþ elenmiþ KUM ve yüksek nitelikli kalker kirecinin söndürülüp dinlendirilmesi ile üretilmiþ HAMUR KÝREÇ® karýþýmýdýr. Herhangi bir kimyasal akýþkanlaþtýrýcý v.b gibi katký maddeleri içermemektedir. Teknolojik sistemlerde üretilen HAMUR KÝREÇ® SIVA mukavemet geliþimini zamana baðlý arttýrmaktadýr. Bilindiði üzere sývada baðlayýcýlýk (aderans) çimento ve kireç ile saðlanmaktadýr. Bir baðlayýcýyý arttýrmak diðerini azaltmak mantýðý ile dengelenmiþtir. TS EN 998–1 Þubat 2006 KÂGÝR HARCI-ÖZELLÝKLER-BÖLÜM 1: KABA VE ÝNCE SIVA HARCI standardýnda açýklanmýþ oranlar dikkate alýnarak formüller hazýrlanmýþtýr.
 
   TSE belgesine sahip olan firmamýz AR-GE çalýþmalarýna devam etmektedir.
 
   Ürünlerimizin kullanýcýsý deðerli iþ arkadaþlarýmýz, müteahhitler, þantiye þefleri, kalfalar ve sývacý ustalarýnýn görüþ ve becerilerinden HAMUR KÝREÇ® SIVA her zaman faydalanmakta, deneyimlerini bizle paylaþarak ürün kalitemizin yükselmesine yardýmcý olduklarýndan dolayý kendilerine daima müteþekkirdir.
 
   HAMUR KÝREÇ® SIVA, klasik sývada homojen karýþým standart oraný ile vazgeçilmez bir üründür. Yatay- düþey taþýma kayýp ve maliyetlerindeki avantajý, üstün kalitesi, sýva maliyeti, zaman kazanýmý, teminindeki süreklilik, firesiz oluþu, katlara daðýtýmý, inþaat ve çevre temizliði açýsýndan avantajlarýný kullanýcýlarýna sunmaktadýr. Nefes alan yapýlarda yaþamaktan, her tür yüzeyle iyi aderanstan, kolay boya tutunumunundan ve 5000 yýldýr artmaya devam eden mukavemetten faydalanýlmaktadýr.

HAMUR KİREÇ® SIVA
HAMUR KİREÇ® SIVA
HAMUR KİREÇ® SIVA
HAMUR KİREÇ® SIVA
HAMUR KİREÇ® SIVA
HAMUR KİREÇ® SIVA
HAMUR KİREÇ® SIVA
HAMUR KİREÇ® SIVA
HAMUR KİREÇ® SIVA
HAMUR KİREÇ® SIVA
HAMUR KİREÇ® SIVA
HAMUR KİREÇ® SIVA
HAMUR KİREÇ® SIVA
     
  Copyright © 2024 Hamur Kireç A.Åž.| Tüm Hakları Saklıdır.